Translate

1 Ocak 2013 Salı

HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN 2013

Ve bu yılbaşı da böyle geçti.. Bir çok şey gözledim dün gece. Çoğumuz toplum şartlanmasından dolayı, mutlaka eğlenmeliyiz diyerek geçirdi bu yılbaşını da. Kimimiz gerçekten eğlendi, kimimiz öyleymiş gibi yaptı :)Bazılarımız hastane de iyileşmeyi umarak geçirdi, kimimiz yeni aile ferdini yani bebeğini ilk kez kucağına aldı. Bizim de bebeğimiz koca bir yıl. Ve benim yılbaşlarında asıl amacım eğlenmek değil, sevdiklerimizle beraber olmak yıl dönerken.  Bir saniyelik o kısa anı paylaşmak :)

Dün gece, herkes birşeyler diledi bu yıldan. Ve hepimiz olacağını hayal ederek gülümsemeye dönüştürdük o hayalleri. İşte bu yüzden de mutluluk ve coşku enerjisinin en yüksek olduğu gün bence yılbaşları. İşte o yüzden de hayallerin gerçekleşme olasılıkları daha yüksek :)

Ve bu dilemek, olacağına inanarak hayal etmek, ve bunu hissederek kendiliğinden tebessüm etme durumunu devam ettirebilirsek, koşarak gelir bize en güzel yıllar. Benim dileklerimin büyük bir kısmı hepimiz içindi. Ufak bir kısmı da kendim için :)

Şimdi, önümüzdeki 365 gün, DİLEKLERİMİZİN YERİNE GELMESİ İÇİN BİRAZ DA EMEK EKEREK, ONLARA YÜRÜME VAKTİ ;)

Hiç yorum yok:

MÜZİĞİN BİLGELİĞİ II

Müzik ve İnsan  Bir önceki yazının devamı olarak gelelim, iç hayat yaşamaya çalışan bizler için doğru seçilmiş bir müzik, hangi alanlarda ...