Translate

16 Kasım 2012 Cuma

NE, NEDEN, NEREYE DOĞRU?

    Muhakkak işe giderken, o gün amaçladığınız şeyleri düşünüyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Ya da eve dönerken NE yemek yapacağınızı örneğin.. Mesela bir iş görüşmesine giderken ki hedefleriniz mutlaka aklınıza gelmiştir. Böyle bir tecrübeniz olmasa bile en basiti, bu akşam televizyonda ne seyredeceğinizi  düşünmüşsünüzdür.... Hayatımızda sık sık yaptığımız bu gibi tasarlamalardan sonra da , bazı zamanlar NEDEN o şeyi istediğinizi, amaçladığınız ya da istediğinizi düşündüğünüz olmuştur. Ve nadiren de şayet o istediğiniz koşul doğarsa, bu yeni oluşumun sizi hayatınızda NEREYE DOĞRU yönlendireceğini ve götüreceğini düşünmüşsünüzdür..

   Peki bu; NE, NEDEN ve NEREYE DOĞRU sorularını, deneyimlerimizde, kendi içimize, ve bütüne yürümeye çalıştığımız o yolda sorsak? Bunu yaparsak etki tepki yasasının bir nebze de olsa üstüne çıkmış oluruz.. 

  Böylece daha mutlu deneyimler, tecrübeler ve dersler alıp. Keyif içerisinde hatta şarkılar söyleyerek o yolda belki de koşmaya başlarız :)

Hiç yorum yok:

MÜZİĞİN BİLGELİĞİ II

Müzik ve İnsan  Bir önceki yazının devamı olarak gelelim, iç hayat yaşamaya çalışan bizler için doğru seçilmiş bir müzik, hangi alanlarda ...